Ocene Temu opreme za airsoft - Se splača kupiti?

Vsi, ki se navdušujejo nad airsoftom, paintbalom ali podobnimi hobiji, vedo, kako dragi so lahko oprema in dodatki. V specializiranih prodajalnah s taktično opremo lahko celotna oprema, vključno z oblačili, taktičnimi jopiči z dodatki, stane tudi 300 eur ali več. Vendar pa lahko v Temu spletni trgovini vse to kupiš za manj kot 50-60 eur.

Kakovost je seveda drugačna, vendar če ne iščeš vrhunskih, profesionalnih izdelkov, ti bo Temu sortiment služil, ne da bi ti bilo potrebno porabiti celotno mesečno plačo. V nadaljevanju si bomo ogledali nekaj ključnih izdelkov, ki smo jih naročili in preizkusili prek Temu spletne trgovine.

Katere airsoft izdelek smo testirali?

Naše Temu naročilo je vključevalo nekaj osnovnih izdelkov za airsoft. Kupili smo čelado in prevleko za čelado, taktični jopič, molle torbico za prvo pomoč in plastični kovček. Vsi ti izdelki so cenejši od običajnih cen v specializiranih prodajalnah, v nadaljevanju pa predstavljamo naše vtise o posameznem izdelku.

#1 izdelek: FAST čelada

Če želiš svoji airsoft opremi dodati čelado, si zagotovo že pregledal ponudbo v ostalih trgovinah in ugotovil, da zanjo ne želiš plačati več kot 50 eur. Ne skrbi - na Temu strani smo našli taktično čelado, ki je izjemno lahka, vendar še vedno nudi dobro zaščito za samo 20 eur.

Foto: lastna fotografija

Je kot nalašč za dolge igre na igrišču, saj njena teža ne obremenjuje glave in vratu. Pašček je mogoče nastaviti po dolžini, tako da čelada med igranjem ostane na mestu. Zraven prejmeš še blazinice za notranjost, ki jih lahko namestiš povsem poljubno, da ti bo dovolj udobno.

Čeprav je na voljo v različnih barvah, smo mi izbrali zeleno, s katero se lahko pri igri na prostem bolje skriješ. V kolikor pa želiš čelado druge barve, lahko skupaj z njo kupiš tudi prevleko za dodatno kamuflažo, ki jo bomo ocenili v naslednjem delu.

#2 izdelek: kamuflažna prevleka za čelado

Poleg čelade, smo kupili tudi FAST kamuflažno prevleko za čelado v zeleni barvi. Ta prevleka ne pomaga le pri prikrivanju in zlitju z naravo, temveč tudi ščiti čelado pred praskami in obrabo. Material je elastičen in se zlahka namesti, med igro pa ostane trdno na mestu.

Foto: lastna fotografija

V času našega naročila je stala 4.8 eur, kar je za Temu relativno drago za tako majhno stvar. Na splošno damo oceno 5/5 zaradi kvalitete, cena pa bi lahko bila nižja.

#3 izdelek: taktični jopič

Taktični Temu jopič se je izkazal kot zelo uporaben in vzdržljiv. Vsebuje veliko molle žepov za dodatne naboje, opremo ali orodje. Naramnice lahko prilagodiš tako, da se jopič bolje prilega tvojemu telesu in je udoben za dolgotrajno nošenje.

Foto: lastna fotografija

Ima tudi sistem za hitro odstranitev z enim klikom, poleg žepov za naboje, pa ima tudi dva večja žepa zadaj. V večji stranski žep lahko spraviš tudi plastenko z vodo ali kak večji predmet.

Material je vzdržljiv in v celotnem naročilu lahko izberemo prav ta izdelek kot najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Stal je samo 42 eur, in če upoštevamo, da celo srednje dragi jopiči brez dodatkov ali žepov običajno stanejo med 80 in 120 eur, je to vsekakor odlična priložnost za nakup. Po nakupu tega jopiča ne potrebuješ dodatnih dodatkov ali delov, saj s tem izdelkom v igro prineseš vse, kar potrebuješ.

Ali se izplača kupiti opremo v Temu spletni trgovini?

V kolikor poskušaš sestaviti kvaliteten komplet z omejenim proračunom, je Temu morda najboljša izbira. Razmerje med kvaliteto in ceno je odlično, dostava je hitra, če pa izkoristiš še Temu kodo za popust, lahko prihraniš še več. Seveda ti izdelki ne bodo uporabni tako dolgo kot tisti iz specializiranih trgovin, toda za vse, ki so novi v svetu airsofta ali si želijo opremo za občasno uporabo po ugodnih cenah, Temu ponuja odlično vrednost za vloženi denar.

Ob tem je potrebno poudariti, da se cene teh izdelkov, kot tudi drugih Temu izdelkov pogosto spreminjajo, zato če pogledaš njihovo ponudbo zdaj, verjetno ne boš našel istih cen, kot smo jih plačali ob nakupu mi. Zato ti svetujemo, da, če se ti ne mudi, počakaš na eno izmed naslednjih sezonskih razprodaj, ko Temu ponuja popuste tudi do -70%. Upoštevaj tudi, da se isti izdelek pri različnih prodajalcih na Temu spletni strani pojavlja po različnih cenah, zato dobro preišči ponudbo, dokler ne najdeš trenutno najugodnejšega.

Ana Krce - Mega Kuponi

Ana z izostrenim čutom za popuste in talentom za odkrivanje skritih ponudb, vsakodnevno pomaga našim bralcem pri iskanju najboljših spletnih popustov.

Z večletnimi izkušnjami v svetu e-trgovine, pazljivo spremlja trende in ponudbe lokalnih spletnih trgovin, da bi MegaKuponi postali središče za pametne kupce, ki iščejo največje popuste.

Kadar ne išče naslednjih velikih popustov, Ana uživa v potovanjih, učenju tujih jezikov ali iskanju novih restavracij z edinstveno ponudbo.