Kako poiskati najboljše kostume za noč čarovnic 2024?

Približuje se noč čarovnic oziroma Halloween in mnogi se veselimo ideje, da se bomo za eno noč spremenili v nekoga drugega. Nekoga strašnega, slavnega ali izmišljenega, svoji domišljiji lahko pustimo prosto pot in si izmislimo novo identiteto.

Torej, če si prejela kopico vabil, kamor se lahko našemljena odpraviš 31. oktobra, se ti zdi morda iskanje idealnega kostuma za noč čarovnic misija nemogoče. Izbrati eno od dostopnih možnosti v trgovskih centrih pogosto pomeni izprazniti denarnico, še posebej, v kolikor je v gospodinjstvu več oseb.

Da ti prihranimo težave, smo najboljše popuste za noč čarovnic zbrali na enem mestu. Tako ti ne bo potrebno izgubljati časa, živcev ali denarja, temveč lahko enostavno prebrskaš po kuponih in najdeš idealne kostume za vse.

Temu – najbolj pestra izbira kostumov za noč čarovnic za otroke in odrasle

Verjetno ni potrebno pojasnjevati, zakaj je Temu na prvem mestu, ko govorimo o kostumih za noč čarovnic? Vsekakor imajo največjo izbiro najugodnejših kostumov, tako za otroke kot odrasle. Poleg tega so čisto poceni.

Vendar, da ne bi govorili na pamet, smo testirali Temu spletno stran. Ne da bi se spuščali v podrobnosti in si izmišljali posebne teme za kostume, smo v njihov iskalnik vtipkali “Kostum za noč čarovnic”. Že na prvi strani se je pojavilo nešteto možnosti tako za velike kot majhne.

Koliko stanejo kostumi na Temu spletni strani?

Koliko kostumov smo našli, ki stanejo 45 eur? Niti enega. Nekaj jih je za 35 eur, nekateri pa stanejo 25 eur. Večinoma lahko dober kostum najdeš za okoli 15 eur. Morda bo kostum najbolj strašljiv, vendar bo njegova cena smešno nizka. Kot da gledaš slabo grozljivko z dobro ekipo in jo v petih minutah spremenite v najboljšo komedijo, kar ste jo kdaj koli gledali.

Zato ti priporočamo, da najprej preveriš ponudbo na Temu spletni strani. Vendar ti bomo vseeno ponudili še nekaj drugih možnosti.

Foto: pexels.com

HeliumKing - odlična Halloween ponudba

V kolikor ne želiš kupovati v Temu spletni trgovini in iščeš prodajalno bližje doma, ti svetujemo da preveriš HeliumKing.si. Ta specializirana trgovina ti ponuja vse, kar potrebuješ za noč čarovnic. Od tetovaž za obraz in strašljivih mask, pa vse do kostumov, okraskov za dom v obliki pajčevine, lažne krvi ali okostnjakov – vse to zlahka najdeš na njihovi spletni strani.

Da prihraniš še več, ne pozabi uporabiti naše HeliumKing kode za 15% popust! In če misliš da je to vse, ti povemo še, da je dostava opravljena v enem dnevu. V primeru zamude z nakupovanjem za noč čarovnic ti HeliumKing tako omogoča, da naročiš vse kar potrebuješ, tudi 30. oktobra.

Sinsay - otroški Halloween kostumi

Če se počutiš dovolj staro, da ignoriraš noč čarovnic, je tudi to povsem v redu. V tem primeru verjetno tvoji otroci šele vstopajo v ta svet – in lahko pričakuješ, da te bodo, upajmo da ne šele 30. oktobra ob polnoči obvestili, da potrebujejo kostum. Ali pa so, Bog ne daj, povabili prijatelje na zabavo, tako da potrebuješ tudi dekoracijo za ta praznik.

V vsakem primeru, ne obupaj. Sinsay ti lahko pomaga s ponudbo strašnih kostumov za najmlajše. Na voljo je vse, od duhov, plaščev in pajkov, ki bodo zagotovo prepričali tvoje otroke, tebe pa rešili pogajanj, v kaj naj se našemijo in koliko bo to stalo. Čeprav ima Temu večjo izbiro, včasih ni dobro, da jim ponudiš toliko različnih možnosti.

Kaj boš torej za noč čarovnic?

Da ne bomo dolgovezili, prepričani smo, da je tvoja glava že zdaj polna idej, v kaj se lahko našemiš za to odlično zabavo. Poišči svoje priljubljene kose in si oblikuj vrhunski kostum za noč čarovnic ter ne dovoli, da te kdorkoli zadržuje. Nevernikom razloži, da je noč čarovnic drugi najbolj priljubljeni praznik na svetu in da so res naporni, ker ne izkoristijo priložnosti, da se našemijo!

Ana Krce - Mega Kuponi

Ana z izostrenim čutom za popuste in talentom za odkrivanje skritih ponudb, vsakodnevno pomaga našim bralcem pri iskanju najboljših spletnih popustov.

Z večletnimi izkušnjami v svetu e-trgovine, pazljivo spremlja trende in ponudbe lokalnih spletnih trgovin, da bi MegaKuponi postali središče za pametne kupce, ki iščejo največje popuste.

Kadar ne išče naslednjih velikih popustov, Ana uživa v potovanjih, učenju tujih jezikov ali iskanju novih restavracij z edinstveno ponudbo.